HEM, SMARTA HEM

Här på Plejd är vår passion att förenkla och förbättra människors vardag genom en högre grad av automation och samhörighet mellan människa och vår elektroniska omgivning. Användarvänlighet är vårt ledord och genomsyrar allt vi gör.

Från superyacht till var mans hem

Vi har vår historia från superyachtmarknaden. Här har vi utvecklat ett fantastiskt styrsystem för all media och komfortelektronrik ombord dessa fartyg. Med erfarenheten i ryggen av att ha utvecklat ett tekniskt ledande system för några av dom mest krävande och komplexa installationerna, tar vi nu klivet in i var mans hem.

“The Plejd system has proved itself to be head and shoulders above Creston and any other entertainment and control system available on the market. It’s stable and reliable requiring a fraction of the maintenance of other systems.”

Geoff Bromilow – ETO 115m Super Yacht

Bra produkter byggs av bra team

Utgångspunkten för alla våra produkter är vi själva. Vi strävar efter att bygga produkter som vi med glädje hade köpt likväl rekommenderat till nära och kära. Om du är intresserad av att jobba på Plejd så letar vi alltid efter fler likasinnade. Skriv några rader om dig själv i formuläret nedan så hör vi av oss.

Tack!

Vi har tagit emot ditt meddelade.

Get in touch

 • Första Långgatan 20
  413 28 Göteborg
  Sweden
 • Första Långgatan 20
  413 28 Göteborg
  Sweden
 • +46 010 207 89 01
 • info@plejd.com